Kansainvälistymisen ABC + Performing HEL INFO 3.11. klo 10–12.30 Zoomissa

Hei tanssin, teatterin tai sirkuksen ammattilainen, kiinnostaako kansainvälistyminen, mutta et tiedä mistä tai miten lähteä liikkeelle? Tämä verkkotapahtuma on sinulle!

Mitä kaikkea kansainvälinen toiminta voi esittävissä taiteissa olla, mitä se vaatii ja miten tiedotuskeskukset voivat siinä auttaa? Tarjolla tiivis paketti tietoa ja yhteistä pohdintaa mm. messuista ja showcaseista, residensseistä ja koulutuksista, viestinnästä ja työkaluista, myynnistä, verkostoitumisesta ja yhteistuotannoista. Tule kuulemaan ja esittämään kysymyksiä, tilaa on myös keskustelulle.

Tilaisuuden päättää Performing HEL -info, jossa osallistujilla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä liittyen Helsingissä 2.–5.9.2021 järjestettävään showcaseen ja 4.11. alkavaan ohjelmistohakuun.

Tilaisuus on osa kotimaisen esittävän taiteen Performing HEL showcasen maksuttomien työpajojen sarjaa, jonka tavoitteena on tarjota näkökulmia ja osaamista tanssin, teatterin ja sirkuksen ammattilaisille. Tutustu työpajoihin: www.performinghel.fi/open-call/workshops/

Koulutuksen kieli on suomi. Tilaisuus tallennetaan.

Puhumassa kansainvälisten asioiden päälliköt
Hyde Hytti, Teatterin tiedotuskeskus TINFO
Katarina Lindholm, Tanssin tiedotuskeskus
Lotta Nevalainen, Sirkuksen tiedotuskeskus

Paikalla myös Performing HEL:n tuottaja Anni Leino Tanssin tiedotuskeskuksesta.

Aika: 3.11. klo 10–12.30 (Performing HEL info 12–12.30)

Paikka: Zoom

Ilmoittaudu 1.11. mennessä: . Kerro samalla, mistä haluaisit erityisesti kuulla liittyen kansainväliseen työskentelyyn. Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille 2.11. iltapäivällä.