Cirkon lokakuiset

  • Tiikeri-striimi. (Kuva: Milla Jarko)

Residenssikuulumisia: syyskuussa keskusteltiin Tiikerin kanssa, lokakuussa Agit-Cirk ja Kallo Collective työstävät uutta

Tiikeri valloitti Cirkon livesomet 24 tunnin ajaksi syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Keskustelimme Tiikerin kanssa striimiurakan jälkeen, mistä kaikki juurtaa, mikä haastoi ja minne kuono osoittaa seuraavaksi. Voit lukea tai kuunnella Tiikerin pohdintaa Cirkon uusimmasta residenssihaastattelusta: https://cirko.fi/residenssi-keskustelu-tiikerin-kanssa/

Lokakuussa Cirkon residensseissä työstetään uutta. Agit-Cirkin Sasu ja Inni viettivät kuunvaihteen Solmu-salissa uuden projektinsa parissa. 6. päivänä sisään saapui puolestaan Kallo Collective työstössä olevan teoksensa FEM kera. 

Cirko hakee uuteen elämyspalveluunsa sirkustaiteilijoita

Oletko sirkustaiteilija tai tunnetko sellaisen, joka olisi halukas  tekemään yritystilaisuuskeikkoja? Etsimme Cirkon uuteen elämyspalveluun monipuolisia sirkustaiteilijoita ja nykysirkuselämyksiä, jotka ovat tunteellisella tasolla koskettavia. Tarjoamme elämysten suunnittelun, toteutuksen ja hinnoittelun yhdessä taiteilijoiden kanssa. Cirko vastaa elämyspalvelun markkinoinnista aina materiaalien tuotannosta pitäen.

Hakea voi aina lokakuun 20. päivään asti. Lisätietoja ja linkki hakulomakkeeseen Cirkon sivustolla: https://cirko.fi/cirko-hakee-uuteen-elamyspalveluunsa-sirkustaiteilijoita/.

Tähtäimessä kestävämpi Cirko 

Cirkossa on parin vuoden ajan hiottu kestävyyssuunnitelmaa, joka kattaisi kestävän kehityksen eri osa-alueet mahdollisimman laaja-alaisesti. Kestävyyssuunnitelmassa huomioidaan niin ekologinen, sosiaalinen kuin taloudellinen kestävyys. Prosessi sai sykäyksen eteenpäin syksyllä 2019, kun Cirkon viestintäassistentti Ida Pernthaler toteutti kestävyyskyselyn Cirkon kävijöille. Kyselyn pohjalta saatiin täsmennettyä Cirkon kestävän kehityksen tavoitteita. Kestävyyssuunnitelmaa, sen konkreettista etenemistä ja vastuita on suunniteltu sittemmin koko organisaation voimin. Lue lisää Cirkon tiedotteesta: https://cirko.fi/tiedote-tahtaimessa-kestavampi-cirko/.