VILUS-työryhmän ja ”Life After” nykysirkusteoksen kuulumisia: ensi-ilta joulukuussa 2021

  • VILUS: Life After

Työryhmä VILUS on kevään ja kesän aikana laittanut uutta vaihdetta päälle Life After –teoksen valmistamisessa. Teos on avaruudellinen seikkailu yksinäisyyteen, aikaan ja todellisuuden kerroksellisuuteen. Residenssijaksoilla Cirkolla ja Teatteri Telakalla valmisteltiin esityksen lyhyt versio ja julkaistiin teaservideo, jonka voit nähdä täältä https://youtu.be/QNE5REs7Arw

Ensiesiintyminen tapahtui livestreamatun Telakka Elää -tapahtuman päätöstapahtumassa Tampereella kesäkuussa. Aivoja kutkuttavan visuaalinen pläjäys oli nähtävillä runsaan viikon ajan Kulttuuritalo Telakan Facebook-sivulla ja se saikin sankoin määrin katsojia ympäri maailman. 

 
Syksyllä jatkamme projektin edistämistä tuotannollisesti ja taiteellisesti. Uusien kohtausten suunnittelu, tieteellinen taustatyö, sekä yhteistyö- ja residenssitahojen löytäminen ovat työskentelyn keskiössä.
 
VILUS -työryhmää voit seurata Instagramissa @vilus.art (siirryt toiselle sivustolle)