Työtä tarjolla: sirkustaiteilijoita ArtTeatron Happy Horse Circus -teokseen

Etsitään 4-6 sirkustaiteilijaa ArtTeatron produktioon Happy Horse Circus. Artisteilla tulee olla kaksi omaa kansainvälisen tason ohjelmanumeroa ja valmiudet ryhmätyöhön. Artistin tulee osallistua tanssiosuuksiin ja muuhun avustavaan työhön esityksen aikana. Treeniperiodi on Kustavissa ArtTeatron sirkusstudiolla ennen esityskautta viikoilla 47 ja viikolla 48. Oma majoitus Turussa on eduksi. 
 
Esityksiä taataan 4-5 kappaletta. Esitys on show ja dinner-tyylinen kokonaisuus Metsämäen Raviradan illallisteatterissa Turussa. Etusijalla ovat lattiatasolla suoritettavat ohjelmanumerot. Lavan mitat 4x12metriä. 
Näytöspäivät: 26.11. klo 18, 27.11. klo 18, 28.11 klo 13  ja klo 18, 29.11. klo 13.
 
Ohjaus: Pauliina Räsänen / ArtTeatro