Sirkum Polaris etsii myyntivastaavaa menestyksekkään Tanskan pre-premieren jälkeen

  • Sirkum Polaris: Kulovalkea. (Kuva: Cosmin Cristea)
  • Sirkum Polaris: Kulovalkea. (Kuva: Cosmin Cristea)
  • Sirkum Polaris: Kulovalkea. (Kuva: Cosmin Cristea)
  • Sirkum Polaris: Kulovalkea. (Kuva: Cosmin Cristea)
  • Sirkum Polaris: Kulovalkea. (Kuva: Cosmin Cristea)

Sirkum Polariksen ensiteos Kulovalkea sai pre-premierensä Odensessa 27.8. Esitys nähtiin 4 kertaa Dynamo Workspacen tiloissa, missä ryhmä viimeisteli teoksen kahden viikon residenssissä elokuun lopussa. Tanskalaisyleisö otti esityksen vastaan mielenkiinnolla ja koronarajoitusten sallimissa lukumäärissä.

Nyt Sirkum Polaris etsii myyntivastaavaa, joka on valmis ottamaan vastaan haasteen ison suomalais-esityksen myymisestä provisiolla. Kulovalkea on valmis kiertämään ja haussa on virallinen ensi-ilta -paikka. Yhteydenotot voi laittaa osoitteeseen . Kysymykset ovat tervetulleita ja kiinnostuneet saavat lisätietoa projektista sähköpostin välityksellä.

Syyskuun lopulla Sirkum Polaris järjestää livestream-tapahtuman, jossa Kulovalkea on nähtävissä kokonaisuudessaan. Tapahtuma on pääasiassa suunnattu alan ammattilaisille ja yhteistyöstä kiinnostuneille, mutta kuka tahansa voi sähköpostilla pyytää linkin tapahtumaan.

Kulovalkea on yhteistuotanto Nuuan kanssa ja sen ohjauksesta vastaa Olli Vuorinen.

Valosuunnittelu: Teo Lanerva
Äänisuunnittelu: Katri Salmenoja
Pukusuunnittelu: Liisa Näykki