Neljäs NouNous Festival 1.-6.12.2020 työn alla

Kallo Collectiven kevät ja kesä ovat olleet koronan värittämät. Alkuvuoden peruttuja esityksiä on saatu siirrettyä vuodelle 2021 ja ensi vuoden esitykset rakentuvat kiertueille tai pitkään esitysjaksoon. Kevään aikana on valmistunut useampi videoprojekti, ja ensimmäinen live-esitys sitten helmikuun tehtiin elokuussa, kun Only Bones v1.0 vieraili Sveitsissä. Teos jatkaa vielä Pohjois-Ruotsin kiertueelle lokakuussa. Jenni Kallo vieraili Lahden kaupunginteatterissa heinäkuussa pitäen workshopin talon näyttelijöille ja antoi ohjauksellista apua Ruotsissa valmistuneen teoksen prosessiin.  

NouNous Festivalin suunnittelutyöt ovat käynnissä ja neljättä kertaa järjestettävän festivaalin koko ohjelmisto julkaistaan lokakuun alussa. Tarkka ajankohta festivaalille on 1.-6.12., ja luvassa on kotimaisen fyysisen komedian herkkuja sekä vieraita Tanskasta ja Ruotsista. 

Kallo Collectiven omista tuotannoista festivaalilla nähdään mm. Tanskan Odensessa ensi-iltansa saanut Pendulum, tähtinään Luis Sartori do Vale ja Thom Monckton.

Toistaiseksi festivaali järjestetään suunnitellusti, mutta koronaan liittyvät viranomaisrajoitukset vaikuttavat yleisökapasiteettiin. Tiedotamme tästä tarkemmin lokakuussa. Ennakkolipunmyynti tapahtuu jo perinteisesti Tiketin kautta ja lipunmyynti aloitetaan lokakuun puolivälissä. 

Lisätietoja festivaalista tulossa nettisivuillemme, Cirkon ja Tiketin sivuille sekä erillisten tapahtumatietojen päivitykset saat facebook-sivujamme kautta. Tervetuloa! Tehdään tästä taas Festivaali, agains all odds!

kallocollective.com/calendar