To 20.8. verkkokeskustelu Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten yhdistymisestä

Keskustelu Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten mahdollisesta yhdistymisestä jatkuu torstaina 20.8. kello 15 verkossa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki sirkus- ja tanssikenttien toimijat. Tällä kerralla jatkamme aiemmin esille nousseista kysymyksistä ja aiheista kuten mahdollisen yhdistymisen aikataulu ja tavoitteet, uuden organisaation jäsenpohja, palvelut sirkuskentälle sekä tiedotuskeskusten rahoituksen tulevaisuus. Myös muita mieleen tulevia kysymyksiä saa tuoda keskusteluun!

Keskustelu käydään Tanssin tiedotuskeskuksen Zoom-alustalla ja toivomme ennakkoilmoittautumisia.

Ilmoittaudu sähköpostitse viestintäsuunnittelija Miika Sillanpäälle () viimeistään keskiviikkona 19.8., linkki Zoom-huoneeseen lähetetään ilmoittautuneille torstaina aamupäivällä niin ikään sähköpostitse.