Taiken liikkuvuusapurahat haettavissa 17.8. alkaen

Taiken liikkuvuusapurahoja voi hakea jälleen 17.8. alkaen. Keväällä haku keskeytettiin koronapandemian vuoksi ja osa tämän vuoden liikkuvuusapurahoihin budjetoiduista varoista jaettiin keväällä korona-apurahoina.

Tarpeetonta matkustamista on yhä syytä välttää. Matkojen suunnittelussa ja toteuttamisessa hakijan tulee ottaa huomioon hallituksen matkustusrajoitukset ja THL:n suositukset. 

Apurahaa voi hakea matkalle, joka tehdään 17.8.–31.12.2020 tai ensi vuoden alkupuolella. Hakuaika päättyy jo 11.11.2020.

Jos matka peruuntuu koronapandemian vuoksi, apuraha on mahdollista käyttää oman taiteellisen toiminnan kansainvälistämiseen jollakin muulla keinolla. Hakijat saavat tiedon 11.11. päättyvästä hakukierroksesta vuoden vaihteessa.

Lisätietoja: tai p. 0295 330 700.