Salo Circus Festival 2020 oli menestys! Katso myös aftermovie!

  • Esiintyjät Onni Toivonen & Wilma Seppälä esityksestä Amalgam. (Kuva: Roosa Oksaharju)

Päivitys 19.8.: Festivaalista on nyt julkaistu aftermovie, jonka voi katsoa tästä linkistä (siirryt toiselle sivustolle). Videon on tehnyt Raja Tuotanto.

Salo Circus Festival 2020 -tapahtuma järjestettiin viime viikonloppuna 7.-9.8.2020 Salon keskustassa. Katsojia saapui paikalle useita satoja ja sirkustaiteen ystäviä hellittiin sekä tasokkailla kotimaisilla esityksillä että aurinkoisella säällä.

Salon torilla nähtiin mm. Arctic Ensemblen Ajolähtö, Blind Gut Companyltä Kuin Kala Puussa ja Circus Duo Nerg & Nivalan tulishow. Kulttuuritalo Kivassa esityksiä oli neljä ja kulttuuritalon pihalle oli pystytetty Ulkopuolella-esityksen kupoliteltta. TukTuk Travellers -katukeittiö tarjoili maukasta ruokaa festivaaliväelle. Afterpartyillä Bar Bizarressa koettiin intiimimpiä esityksiä. Taikuri Lauri Tuhkanen hämmästytti lähitaikuudella, Duo Color Express shokeerasi ShokkiSirkuksella ja jonglööri Jani Suihkonen esiintyi Salossa pitkästä aikaa – viime kerrasta oli vierähtänyt 30 vuotta.

Festivaalijärjestäjät ovat aloittaneet vuoden 2021 tapahtuman suunnittelemisen. Kuulumisia ja tämän vuoden festivaalin fiiliksiä kuvina ja videoina voi seurata Facebookissa (siirryt toiselle sivustolle) ja Instagramissa (siirryt toiselle sivustolle).