Mistä rahoitusta sirkukselle? -verkkokeskustelu 26.8.

Sirkustaidetta rahoittavat Suomessa yksityiset säätiöt, kunnat ja valtio Taiteen edistämiskeskuksen kautta. Miten rahoitus on viime vuosina kehittynyt? Minkälaiselle toiminnalle mistäkin tukimuodosta kannattaa hakea? Entä miten esitystoiminnan järjestäminen yrityksenä toimii?

Verkkokeskustelussa ovat mukana erityisasiantuntija, sirkustaiteen esittelijä Laura Norppa Taiteen edistämiskeskuksesta, esittävien taiteiden kulttuuriavustusten käsittelijä, kulttuurisuunnittelija Maaria Kuukorento Helsingin kaupungilta ja sirkustaiteilija Pasi Nousiainen.

Keskustelu järjestetään zoom-alustalla keskiviikkona 26.8. klo 10.00–11.30.

Ilmoittaudu mukaan 25.8. klo 16 mennessä täällä: https://forms.gle/shLBTxnwWHJd9xud7

Maksuton Zoom-sovellus on ladattavissa Zoomin verkkosivuston kautta kaikille laitteille osoitteesta: https://zoom.us. Voit myös liittyä Zoom-kokouksiin selaimellasi valitsemalla Zoomin kokouslinkin klikkaamisen jälkeen. Zoomiin rekisteröityminen ei ole pakollista.

Saat linkin, jolla pääset  mukaan zoom-tilaisuuteen edellisenä päivänä. Varaudu kirjautumaan sisään 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.