Keho Kollektiivi ry. aktivoituu

Keho Kollektiivi oikoo salaa jäseniään oikein urakalla elokuussa. Ensin raajoja tuuletellaan Turun Taiteiden Yössä 13.8. Salainen puutarha – Burger Cabareessa, joka tapahtuu Turun linnan vieressä sijaitsevan Linna Burger & Coffee ravintelin ympäristössä. Burger Cabareessa nähdään Keho Kollektiivin raajojen lisäksi myös muita esiintyjiä.

20.-23.8.2020 Keho Kollektiivi levittää raajansa levälleen Turun Samppalinnan puistossa Salaperäinen Samppalinna – Nykysirkussuunnistuksessa.

Salaperäinen Samppalinna on koko perheelle suunnattu kiireetön, elämyksellinen ja kokemuksellinen puistosuunnistus. Suunnistus tapahtuu Samppalinnan puistossa 20.-23.8.2020. Puistoon voi saapua ja lähteä oman aikataulun mukaan, tapahtuma on käynnissä non-stop aina kahden tunnin ajan päivittäin.

Tapahtuman sivuilta, sekä puistosta löytyy viitteellisiä karttoja, joiden avulla osallistujat voivat kulkea halki Salaperäisen Samppalinnan. Tehtävänä on löytää puistosta viisi omalaatuista hahmoa. Ei kuitenkaan kannata kiirehtiä, sillä polkujen varrelta löytyy hahmojen lisäksi omatoimisia, osallistavia toimintarasteja. Toimintarastit suuntaavat huomion ympärillä olevaan eri tavoin ja muistuttavat mielikuvituksen merkityksestä. Rastien tarkoituksena on herätellä aisteja ja muistuttaa omasta kehollisuudesta.

Vapauta itsesi arjen ikeestä ja saavu Salaperäiseen Samppalinnaan!

Suunnistukseen on vapaa pääsy, mahdollisuus vapaaehtoiseen maksuun (käteinen, mobile pay).

AJANKOHTA:

20.8. to klo 17-19
21.8. pe klo 17-19
22.8. la klo 14-16
23.8. su klo 14-16

Paikka: Samppalinnan puisto
Huom: Säävaraus

Esiintyjät: Myrsky Rönkä, Marjut Hernesniemi, Marianne Vaalimaa, Henna Pötsönen, Fanni Silmunen
Puvustus: Timo Tamminen
Tuotanto: Keho Kollektiivi ry.

Teostapahtumaa tukemassa Turku 2029 -säätiö.

Keho Kollektiivi ry. on useamman monipuolisen ja innovatiivisen sirkustaiteilijan kehollistaiteellinen yhteenliittymä. Kehon raajasto suuntautuu taiteenalaansa tutkivasti ja eri taiteenalojen rajapintoja viistäen. Keho Kollektiivin jäsenet ovat Turku AMK:n Taideakatemian kasvatteja.