Kansalliset linjaukset – uusi toimintakulttuuri? -webinaari 3.9.2020

Suomen Teatterit ry, Teatterikeskus ry, Suomen Sinfoniaorkesterit ry ja Suomen kansallisooppera ja -baletti järjestävät torstaina 3.9.2020 klo 9.00–11.00 työnantajavastuussa oleville ja esimies- ja päällikkötyötä tekeville henkilöille suunnatun keskustelutilaisuuden Teams-alustalla.

Miten korona-ajan uusi toimintakulttuuri on omaksuttu esittävien taiteiden organisaatioissa? Riittääkö rohkeus epäkohtiin puuttumiseen työyhteisössä? Miten esimiehet voivat tukea organisaatiota noudattamaan turvallisuuslinjauksia arjessa? Millaisia käytännön haasteita on tullut ilmi?

Webinaarin aluksi Arto Valkama (Turun kaupunginteatteri) alustaa esittävän taiteen kentän yhteisistä turvallisuuslinjauksista. Keskustelua linjausten soveltamisesta organisaatiossa vetää Timo Tuovila (Suomen kansallisooppera ja -baletti).

Webinaari on tarkoitettu erityisesti työnantajavastuussa oleville ja esimies- ja päällikkötyötä tekeville henkilöille, mutta se on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Lataa ohjelma (siirryt toiselle sivustolle)

Tervetuloa mukaan keskusteluun!

Ilmoittautumiset to 27.8. mennessä (rajattu osallistujamäärä): https://link.webropolsurveys.com/S/70CEA562A72A1186

Tapahtuma Facebookissa (siirryt toiselle sivustolle)