Hakemukset kuntoon -webinaari 2.9.

Syksyn hakukauden kynnyksellä pureudutaan apurahahakemusten laadintaan Pragma Helsingin tuottajan Anni Hiekkalan opastuksella. Keskiviikkona 2.9. klo 10–11.30 järjestettävä webinaari on suunnattu kaikille syksyn hakuihin osallistuville sirkustoimijoille ja siinä käydään läpi mm. seuraavaa: 

– Milloin kannattaa hakea apurahaa?
– Millainen on hyvä hakemus?  
– Miten teen hakemusbudjetin?
– Mitkä ovat syksyn apurahadeadlinet? 

Mukaan mahtuu 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on avoinna 30.8. saakka tällä: https://forms.gle/1VF2MKH8kcdugH6i6

Tiedustelut: Johanna Mäkelä, kotimaan asioiden päällikkö,  

Maksuton Zoom-sovellus on ladattavissa Zoomin verkkosivuston kautta kaikille laitteille osoitteesta: https://zoom.us. Voit myös liittyä Zoom-kokouksiin selaimellasi valitsemalla Zoomin kokouslinkin klikkaamisen jälkeen. Zoomiin rekisteröityminen ei ole pakollista.

Saat linkin, jolla pääset  mukaan zoom-tilaisuuteen edellisenä päivänä. Varaudu kirjautumaan sisään 5 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.