Circ2M – Missä mennään

Kesä toi aurinkoa ja lämpöä. Miksi aina ei voi olla kesä ja mahdollisuus tutkia ulkona olevia mahdollisuuksia?

Kesäkuu kului Fantastinen FlouShou -esitysten parissa, saunoessa ympäri Turkua telttasaunassa ja Nosturi 55:n alla harjoituksissa. Oli kuuma, hikeä ja ennen kaikkea hauskaa. NosturiSirkus valmistui ajallaan, sitä esitettiin kaiken kaikkiaan 17 esitystä täysille katsomoille, sekä katsomon ulkopuolisille ihmisille. Nosturisirkuksen ehti nähdä yhteensä piirun verran vajaa 1000 ihmistä. Esityksestä saatu palaute on ollut mitä loistavinta ja mitä luultavimmin jatkoa on luvassa.

Elokuussa duon jäsenet sooloilevat Keho Kollektiivin järjestämässä nykysirkussunnistuksessa Turussa Samppalinnan puistossa 20.-23.8.2020. Elokuun loppuun mennessä duo paketoi itsensä toistaiseksi muutamaan hassuun laukkuun ja suuntaa pelon sekaisin tuntein kohti Tukholmaa. Mikäli duon tulevaisuuden touhut kiinnostaa, kannattaa etsiä duo sosiaalisesta mediasta nimellä circ2m.