Tiistai 23.6. klo 16: Focus on Montreal -verkkokeskustelu

Tuesday, June 23 at 16.00–17.00 Focus on Montréal
Focus on Montreal: TOHU & Montréal Complètement Cirque MICC 2020 

Google Meet: meet.google.com/hyk-zisz-oyw

Invited guest is Ruth Wikler (Tohu & MICC Montréal Complètement Cirque), Join the discussion to hear news from the contemporary circus scene in Montréal and online edition of Montréal Complètement Cirque in July 6-9, 2020

Tiistaina 23.6. fokuksessa on Montréalin sirkuskenttä ja Complètement Cirque -festivaali sekä MICC International Market of Contemporary Circus 2020. Puhujavieras Ruth Wikler (TOHU-sirkuskeskus ja MICC International Market of Contemporary Circus) kertoo kuulumisia Montrealin sirkuskentältä koronakriisin keskellä sekä verkossa toteutettavan festivaalin ja messutapahtuman toteutuksesta ja ammattilaissisällöistä. Tervetuloa keskustelemaan aiheesta! 

Keskustelu käydään englanniksi. Vetäjänä toimii kansainvälisten asioiden päällikkö Lotta Nevalainen.

Ruth Wikler on Montrealissa sijaitsevan TOHU-sirkuskeskuksen sekä kansainvälisen Montréal Complètement Cirque -festivaalin ja messutapahtuman ohjelmajohtaja. Heinäkuulle 2020 suunniteltu festivaali sekä MICC siirtyvät verkkoon etäyhteyksin toteuttavaksi kokonaisuudeksi 6.-9.7.2020. 

Montréal Complètement Cirque (siirryt toiselle sivustolle)

TOHU (siirryt toiselle sivustolle)