Salsa De Satanas valmistumassa kesäkuussa

Sirkus Aikamoisen tuleva esitys Salsa De Satanas valmistuu kesäkuun aikana Race Horse Companyn tilassa Tattarisuolla.
 
Työryhmä Jouni Ruuth, Pentti Luomakangas, Ines Kakkonen ja Oskari Martimo rymistelevät kasaan näyttävän spektaakkelin, jolla tähdätään klubiesityksiin.
 
Salsa De Satanas on teatraalinen sirkustaidetta, livemusiikkia ja burleskia yhdistävä esitys. Villi ja koominen esitys käsittelee viihdekulttuuria, seksuaalisuutta sekä kehollisuutta. Lavalle syntyy näyttävä, glamourinen, itseironinen ”burleskin Rammstein”. Eri taiteet yhdistyvät energiseksi, mustan huumorin ja seksuaalisten rajojen kanssa flirttailevaksi räävittömäksi komediaksi. Esitys on esiintyjiä ja katsojia voimaannuttava kokemus, joka päättyy tanssin ja musiikin juhlaan.
 
Työryhmältä suuri kiitos Race Horse Companylle tilasta!