Race Horse Companyn uutisia

Mentorointihankkeen artistit on valittu!

Race Horse Companyn alkuvuodesta käynnistämän mentorointihankkeen tarkoituksena on jakaa ryhmän asiantuntemusta nuoremmalle sirkustaiteilijoiden sukupolvelle ja auttaa heitä mm. esityksen luomisessa ja ammatillisessa kasvussa. Hankkeeseen saatiin runsaasti hakemuksia ja valitut ryhmät/artistit ovat: Kanta Company, Butter Brothers, Sini Saari ja Hannu Pham. Hanke toteutetaan osin Race Horse Companyn omassa toimitilassa ja mentoroinnista vastaavat Rauli Dahlberg, Mikko Karhu ja Kalle Lehto. Lisätietoja

O’DD:n ensi-ilta siirtyy lokakuulle

Race Horse Companyn O’DD on scifin maailmasta inspiraationsa saava nykysirkusesitys, joka tutkii ihmisyyttä ja muutosta yksilöä suurempien voimien kourissa. Trampoliinivirtuoosi Rauli Dahlbergin ja muusikko Miro Mantereen kunnianhimoinen teos vie katsojan futuristiseen nykysirkuksen uneksittuun todellisuuteen.

Koronaviruksen vaikutuksista johtuen teoksen kantaesitystä Espoon Kaupunginteatterissa joudutaan siirtämään kuukaudella. Uudet esityspäivät ovat to 8.10. klo 19, pe 9.10. klo 19 ja la 10.10. klo 15.

Espoon kaupunginteatteri on lähettänyt kaikille lippuja ostaneille viestin ja pyynnön ottaa yhteyttä lipunmyyntiin.

Race Horse Company & Drapes247: Club Carousel

Palkittu Race Horse Company yhdistää voimansa nelihenkisen Drapes247 -yhtyeen kanssa luoden ainutlaatuisen musiikkia ja sirkusta yhdistävän klubin kulttuurikeskus Stoaan 22.-24.10.  Luvassa on monipuolisesti taidokasta nykysirkusta live-musiikin säestyksellä sekä letkeää meininkiä huumorilla ja hurjilla yllätyksillä höystettynä. Tunnelmallisessa tilassa sattuu ja tapahtuu, musiikki soi, karuselli pyörii ja baari on auki koko illan.

Suomalaisen nykysirkuksen kärkinimiin kuuluva Race Horse Company on valloittanut kansainväliset areenat esityksillään Petit Mal, Super Sunday ja Motosikai ja tarjoilee nyt Stoassa täyslaidallisen tinkimätöntä asennetta ja tarttuvaa energiaa. Drapes247 on kokeellinen ja konventioita haastava elektroakustinen techno-kollektiivi, jonka ilmaisu nojaa vahvasti rytmikkääseen ja harmoniseen improvisaatioon sattumien ja yllätysten valaisemalla polulla.

RHC toimitilaa vuokrataan residenssikäyttöön kesä-syyskaudelle

Race Horse Companyn toimitilaa Tattarisuolla vuokrataan jälleen esittävän taiteen ryhmien residenssikäyttöön kesä-marraskuussa. Tilassa on 8x8m joustava puulattia tanssimatoilla ja seisova trussirakennelma kiinnityksiä varten. Lisätietoja ja www.racehorsecompany.fi/rent-a-space.