Kansainvälisen CINARS-webinaarin tallenne katsottavissa

Esittävien taiteiden myynti- ja verkostoitumistapahtuma CINARS järjesti 17.6. webinaarin aiheesta ”Performing Arts Deconfinement Initiatives Around the World”. Webinaarissa kuultiin 19 esittävien taiteiden toimijan edustajaa ympäri maailman. Suomesta mukana oli Sirkuksen tiedotuskeskuksen kansainvälisten asioiden päällikkö Lotta Nevalainen. Webinaaria seurasi yli 1000 ihmistä 39 maasta. Webinaarin järjestäjän mukaan ”suuri osallistujamäärä kertoo esittävien taiteiden ammattilaisten tarpeesta säilyttää yhteydet kansainvälisiin verkostoihin.” Webinaarin yhteydessä ilmoitettiin, että CINARS-tapahtuma siirtyy marraskuulta järjestettäväksi 24.–29.5.2021.  

Webinaarin puhujien esittelemät projektit linkkeineen on koottu pdf-tiedostoksi, jonka löydät täältä. (siirryt toiselle sivustolle).

Webinaarin tallenne (1h:20min) on katsottavissa kokonaisuudessaan Cinarsin Youtube-kanavalla (siirryt toiselle sivustolle).