Kaksi Floor is Yours! -hankkeen verkkotapahtumaa elokuussa

Floor is Yours! -hanke järjestää elokuussa kaksi tilaisuutta esittävien taiteiden parissa toimiville!

Ilmoittautuminen on nyt auki, lue lisää alta ja tule mukaan!

KE 12.8.20 KLO 12–13.30: KATSE TULEVAAN -WEBINAARI

Tämä webinaari on jatkoa keväällä järjestetyille suursuosion saavuttaneille Henkisen ensiavun webinaareille.

Esittävien taiteiden parissa työskentelevät ovat joutuneet poikkeukselliseen tilanteeseen  koronaepidemiasta johtuen. Poikkeuksellinen aika on vaikuttanut meihin jokaiseen eri tavoin.  Erilaisista kokemuksista johtuen myös poikkeusoloista pois siirtyminen on yksilöllistä. Ajatukset tulevasta syksystä voivat herättää kysymyksiä muutoksista työtilanteissa, työn määrässä tai mahdollisissa uusissa työjärjestelyissä. Toisaalta muutoksista versoaa myös uusia mahdollisuuksia.

Maksuton webinaari on tarkoitettu kaikille esittävien taiteiden parissa työskenteleville. Sen tavoitteena on auttaa osallistujia jäsentämään niitä ajatuksia ja tuntemuksia, joita lähitulevaisuus herättää itsessä ja muissa, sekä siirtämään katseen eteenpäin.

Ilmoittaudu viimeistään 10.8.20 oheisen linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/EP/7872E46F7780C89F (siirryt toiselle sivustolle).

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja -ohjeet ti 11.8.2020.

PE 14.8.20 KLO 9–12.30: TURVALLISUUSJOHTAMINEN –  KUKA VASTAA TYÖTURVALLISUUDESTA JA MITEN YHDESSÄ TEEMME TYÖSTÄ TURVALLISEMPAA JA HYVINVOINTIA EDISTÄVÄÄ?

Verkkovälitteinen työpaja on viimeinen kolmen työpajakokonaisuuden sarjasta ja avoin kaikille. Voit osallistua, vaikket olisi aiemmissa ollutkaan!

Työpajassa Floor is Yours! -tutkimusryhmä alustaa turvallisuusjohtamisen näkökulmista ja aluehallintovirastosta (AVI) on puheenvuoro työsuojelun vastuista esittävissä taiteissa. Huomioithan, että ilmoittautuessasi voit lähettää meille etukäteen kysymyksiä työsuojeluvastuista ja toimitamme ne AVIn edustajalle nimettöminä.

Verkkovälitteisesti toteutettavassa työpajassa teemme turvallisuutta yhdessä: alustukset, yhteiset keskustelut ja kokemusten vaihto johdattavat ajatukset ja oppimisen ennakoivaan toimintaan sekä onnistumista ja turvallisuutta ylläpitäviin tekijöihin. Tavoitteena on, että alalla toimivien mahdollisuudet omaehtoiseen työturvallisuuden kehittämiseen ja siitä huolehtimiseen paranevat.

Ilmoittaudu viimeistään 12.8.20 oheisen linkin kautta: https://koulutus.ttl.fi/Koulutukset/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/6381 (siirryt toiselle sivustolle)

Maksuton työpaja järjestetään Zoom-palvelussa. Linkki ja ohjeet ilmoittautuneille lähetetään 13.8.20.