Expand the Roots -nykysirkuspodcast

Humanistisen ammattikorkeakoulun ensimmäisen vuoden kulttuurituotannon opiskelijat Jesper Autio, Katariina Nikkilä ja Julia Röyttä ovat tuottaneet yhdessä Expand the Roots-taiteilija-kollektiivin kanssa nelijaksoisen podcast-sarjan. Sarjan kolme ensimmäistä jaksoa on jo julkaistu ja viimeinen jakso julkaistaan tulevana viikonloppuna.

Expand the Roots -podcastissa (siirryt toiselle sivustolle) neljä nykysirkuksen ammattilaista vastaa kysymyksiin sekä pyörittelee ajatuksia muun muassa nykysirkuksen määrittelemisestä, yhteisöllisyydestä, taitelija-identiteetistä sekä inspiraatiosta. Keskustelijoina podcastissa ovat Matleena Laine, Henna Matanuska, Milla Jarko sekä Maarit Utriainen, keskustelun vetäjänä toimii Jesper Autio.

Kaikki jaksot löytyvät mm. seuraavilta alustoilta: Spotify, Apple Podcasts ja Overcasts.