Company Portmanteaun kuulumisia

  • Company Portmanteau: Piste, piste, piste (Kuva: Mikko Pirinen)
  • Company Portmanteau: Piste, piste, piste (Kuva: Mikko Pirinen)
Company Portmanteau vietti toukokuun puolivälissä viikon residenssissä Cirkossa työstäen valmiiksi uuden lapsille ja nuorelle yleisölle suunnatun esityksensä Piste, piste, piste.
 
Esityksen maaliskuulta koronan vuoksi peruuntunut ensi-ilta on nyt suunnitteilla toteutua tulevan elokuun lopulla Kulttuurikeskus Caisassa (tarkat päivämäärät varmistunevat pian).  Piste, piste, piste on monitaiteinen lapsille ja nuorelle yleisölle suunnattu visuaalisen teatterin esitys, joka yhdistää nykysirkusta, tanssia ja kuvataidetta.
 
Luis Sartori Do Valen ja Mira Ravaldin teos on kiehtova matka muotojen ja luovuuden maailmaan, joka syntyy, kun esityshetkessä tyhjästä valkoisesta näyttämöstä luodaan vanhoilla piirtoheittimillä mielikuvituksekas universumi.
Teos pohjautuu kirjailija-kuvittaja Mario Valen lastenkirjaan Três Pontinhos (Kolme pientä pistettä).