Ti 19.5. & 26.5. Avoimet keskustelut Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten mahdollisesta yhdistymisestä

Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskukset ovat yli kahden vuoden ajan käyneet keskustelua mahdollisesta yhdistymisestä, sen eduista ja haasteista. Molempien tiedotuskeskusten hallitukset päättivät vuonna 2019, että yhdistymisen selvittämistä jatketaan vuonna 2020. Tähän mennessä asiaa on käsitelty hallitusten lisäksi tiedotuskeskusten henkilökuntien keskuudessa sekä kevään aikana yhdistysten jäsenyhteisöjen kanssa käydyissä keskusteluissa.

Tiistaina 19.5. klo 14–16 järjestämme koko sirkuskentälle ja kaikille sen toimijoille avoimen verkkokeskustelun aiheesta. Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan siitä, mitä näiden kahden tiedotuskeskuksen yhdistyminen yhdeksi toimijaksi tarkoittaisi sirkuksen alalle.

Keskustelua vetää toiminnanjohtaja Lotta Vaulo.

Linkki avoimeen Google Hangouts -tapaamiseen: https://meet.google.com/qmd-qikz-wsg

Tiistaina 26.5. klo 14–16 järjestetään vielä toinen, kenttien yhteinen keskustelu, johon voivat osallistua sekä sirkuksen että tanssin alan toimijat.

Linkki tapaamiseen julkaistaan tällä sivulla piakkoin.

Lisätietoa keskustelujen pohjaksi löydät esimerkiksi Sirkuksen tiedotuskeskuksen toimintasuunnitelmasta vuodelle 2020.