Lumo Companyn kuulumisia: TikTok ja uutiskirje

Olemme halunneet erilaisten aikojen keskellä luoda meille uusia keinoja kommunikoida ihmisten kanssa sekä tuottaa monipuolista ja aiemmasta poikkeavaa sisältöä.

Päätimme laajentaa toimintaamme sosiaalisessa mediassa ja perustaa TikTok-tilin. Löydät TikTok-tilimme käyttäjänimellä @LumoCompany (siirryt toiselle sivustolle). Tuotamme tilille sirkusaiheisia videoita. Toivoisimme voivamme kontaktoitua muiden toimijoiden ja tekijöiden kanssa sekä haastaa heitä osallistumaan erilaisiin haasteisiin.

Tämän lisäksi nyt on myös mahdollista tilata Lumo Companyn uutiskirje vierailemalla nettisivuillamme www.lumocompany.com. Uutiskirjeen tilaaminen onnistuu vain rajoitetun ajan 24.5.2020 asti. Haluamme tarjota yksinomaan uutiskirjeemme tilaajille aiemmin julkaisematonta ja heitä varten tuottamaamme materiaalia. Uutiskirjeemme eivät siis ensisijaisesti sisällä infoa tulevasta toiminnastamme vaan raottavat esirippua ja mahdollistavat kurkistuksen toimintaamme henkilökohtaisemmalla tasolla.