Lumo Company Sirkuksen tiedotuskeskuksen jäseneksi

Sirkuksen tiedotuskeskuksen hallitus on kokouksessaan 5.5.2020 hyväksynyt Sirkus- ja teatteriyhdistys Lumous ry:n jäsenhakemuksen. Lumous ry on sirkusryhmä Lumo Companyn taustayhteisö ja tämän myötä tiedotuskeskuksen jäsenmäärä on 20.

Lumo Company vuonna 2015 perustettu ryhmä, joka on saanut alkunsa tarpeesta luoda omintakeista taidetta esittävän taiteen keinoin yhdistelemällä sirkusta, verbaalia ilmaisua ja fyysistä teatteria. Inspiraationsa Lumo Company ammentaa Suomen eri vuodenajoista, autenttisesta muotoilusta, revontulista, lumesta ja jäästä. Kaiken yhdistää vahva visuaalinen näkemys ja halu yhdistellä erilaisia taiteenaloja, unohtamatta yhteiskuntamme päivänpolttavia teemoja.

Lumo Companyn toimintaan ja jäseniin voi tutustua ryhmän kotisivuilla, jotka löytyvät täältä (siirryt toiselle sivustolle).