Sirkus Magentalla etäopetusta harrastajille ja erityisryhmille

Sirkus Magentan koronavirustilanteesta johtuva lähiopetustauko jatkuu kevätkauden loppuun, tai hallituksen suositusten mukaisesti.

Haluamme tukea asiakkaidemme hyvinvointia myös poikkeusoloissa. Olemmekin aloittaneet laajan sirkuksen etäopetuksen niin sosiaalisen sirkuksen ryhmille kuin harrastajille.

Julkaisemme viikoittain uusia opetusvideoita Sirkus Magentan YouTube-kanavalla. Sieltä löytyy kattavasti eri harrastusryhmille suunnattua avointa ja maksutonta materiaalia: lasten sirkustunteja, perhesirkusta, jongleerausta, käsilläseisontaa, pariakrobatiaa ja ilma-akrobatiaa.

Sosiaalisen sirkuksen puolella muokkaamme etäopetusta eri kohderyhmien tarpeisiin. Tarjoamme etänä live-tunteja mm. lastensuojelun asiakkaille ja sateenkaarinuorille. “Oppimisen Taika – Sosiaalinen sirkus työelämätaitojen tukena”-hankkeessa laadimme sirkusaiheista peliä Seppo-oppimispelialustaan Ammattiopisto Liven erityisopiskelijoille. Laajennamme myös lasten ja nuorten sirkustoimintaa Vuosaaressa, ja keväällä tulemme näkymään alueen nuorisotalojen some-kanavilla.

Kehitämme uutta SELKOSIRKUS-etäopetusta, jossa teemme selkeitä matalan kynnyksen harjoitteita ja tekstitämme osan videoista. Harjoitteissa on otettu huomioon mm. oppimiseen ja motoriikkaan liittyvät haasteet.

Sirkuksen etäopetus on meille täysin uutta ja koronatilanne on tietenkin poikkeuksellinen kaikille. Teemme parhaamme, että pystymme jatkamaan toimintaa normaalisti, kun se on mahdollista. Toivottavasti voimme myös hyödyntää etäopetuksen oppeja jatkossa.

Tässä vielä Magentan tirehtöörin etäpäivävinkit. Lähetämme sirkusväelle lämpimiä etähalauksia!

Seuraa Magentaa eri kanavilla: 
YouTube: http://tiny.cc/1byxlz 
Instagram: instagram.com/sirkusmagenta 
Facebook: facebook.com/SirkusMagenta