Pisteeltä sirkusnumeroita ja tanssia Rovaniemen Monde Air livestream lähetyksiin huhtikuussa ja toukokuussa!

  • Jenni Kallo Rovaniemen teatterissa Arctic Art Summit 2019. (Kuva: Janne Jakola)

Piste Kollektiivin taiteilijoita ja kollegoita nähdään Rovaniemen kaupungin kulttuuripalveluiden sekä nuorisopalveluiden yhteistyössä lanseeraamassa Monde on Air -livestream-lähetyksissä. Monden lavalta streamataan kolme teosta: keskiviikkona 15.4. nähdään kaksi nykysirkusnumeroa, jossa vierailevat sirkustaiteilijat Marjo Ylikorva (Agit-Cirk) sekä Jenni Kallo (Kallo Collective). 

Toukokuussa, keskiviikkona 20.5. nähdään lapsille suunnattu, tanssitaiteilija Marjo Selinin teos Markalla Laakkosia. Samana päivänä päästään tangon tunnelmiin ja syövereihin ikäihmisille suunnatulla ohjelmapaikalla. Tangoja tulkitsevat Marjo Selin, Annu Nietula sekä harmonikkataiteilija Tatu Kantomaa

Lisätietoa tapahtumasta: https://www.facebook.com/MondeOnAir/