Avoin haku sirkuksen ja tanssin ammattilaisille: CINARS Biennale 9.–14.11.2020

Päivitys: COVID-19 ja sen vaikutukset Cinars-hakuun:

Näillä näkymin Cinars järjestetään marraskuussa 2020 ja Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskukset edistävät suunnitelmiaan tapahtumaan osallistumiseen liittyen.

Ymmärrämme, että monelle syksyn suunnitelmat ja aikataulut ovat nyt epävarmalla pohjalla ja voi olla haasteellista sitoutua loppusyksyn tapahtumaan. Haluamme kuitenkin kannustaa kaikkia Cinars-messuista kiinnostuneita edelleen harkitsemaan osallistumista oman kansainvälisen toiminnan vahvistamiseksi. 

Kertokaa meille suunnitelmistanne, huolistanne ja kysymyksistänne hakuun liittyen, jotta me pystyisimme mahdollisimman joustavasti käsittelemään hakemuksianne ja suhtautumaan ymmärryksellä. Olkaa siis yhteydessä Katarinaan ja Lottaan, jos messuille lähtö kiinnostaa, oli oma tilanne mikä hyvänsä!

Päätimme myös pidentää hakuaikaa 30.4. asti, jolloin meillä toivon mukaan on enemmän tietoa kaikesta.


Haku on osa Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten yhteistä kansainvälistymishanketta, joka vahvistaa tanssin ja sirkuksen kansainvälistä näkyvyyttä, vientiä ja verkostoja Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa vuosina 2019-20. Hanke on saanut rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Hakuohjeet alla. Hakuaikaa jatkettu, deadline 30.4.!

Kanadan Montrealissa järjestetään 9.–14.11.2020 esittävien taiteiden CINARS-biennaali ja messut jo 19. kerran. Montrealin verkottumis- ja messumatkalle valitaan mukaan 8–10 osallistujaa. Aktiivinen osallistuminen matkaohjelmaan sekä oman työn ja organisaation esittely ovat olennainen osa kokonaisuutta.

Verkostoitumismatkan ohjelmaan kuuluu messuohjelman lisäksi mahdollisia tutustumiskäyntejä, tiivis osallistuminen yhteispohjoismaiselle messuosastolle sekä mutta verkostoitumisohjelmaa. Ohjelmaa suunnitellaan pitkin kevättä.

Huomasithan myös haun kansainvälistymisvalmennukseen 27.5.? Voit hakea sekä tälle matkalle että valmennukseen, tai vain jompaan kumpaan: Haku koulutukseen

Kenelle: Sirkuksen ja tanssin ammattilaisille: tuottajille, taiteilijoille ja managereille, joilla on jo kansainvälisen työn kokemusta.

Matka- ja majoitustuki osallistujille:
Tiedotuskeskukset tukevat lentolippu- ja majoituskuluja max. 1300 euroa per henkilö sekä maksaa osallistujien Cinars-rekisteröinnin. Kanadan hintatason huomioon ottaen on todennäköistä, että kustannukset ylittävät tukisumman, eli suosittelemme tutustumaan hintoihin ajoissa. Osallistujien itse maksettavia kuluja ovat tuen ylittävien matka- ja majoituskulujen lisäksi ruokailut, julkinen liikenne, lentokenttäkuljetukset ja muut mahdolliset kulut.

HUOM: Osallistujat sitoutuvat tekemään tiedotuskeskuksille matkaraportin, joka julkaistaan blogikirjoituksena tiedotuskeskusten sivuilla.

Lue lisää CINARS:ista (siirryt toiselle sivustolle)

Näin haet:
Lähetä vapaamuotoinen hakemus perusteluineen viimeistään 30.4.
Tanssin hakemukset + CV:
Sirkuksen hakemukset (ei CV-liitettä):

Kerro hakemuksessa millä tavalla osallistumisesi tukisi omaa kansainvälistymistäsi ja ammatillista kehitystäsi sekä miten matkalla syntyviä kontakteja on tarkoitus käyttää.

Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskukset tekevät valinnat hakemusten perusteella viikolla 19.

Cinarsiin osallistujat kutsutaan yhteiseen tapaamiseen keskustelemaan käytännön asioista sekä matkan sisällöstä. Tapaaminen pidetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana Sirkuksen tiedotuskeskuksen toimistolla.