Arctic Ensemble menestyy kansainvälisillä Online Circus Festivaleilla

Suomalainen sirkusryhmä Arctic Ensemble on edennyt toiselle kierrokselle kansainvälisillä Online Circus Festivaleilla (siirryt toiselle sivustolle) korealaisen kehdon numerollaan. 

Ensimmäiseltä Top100-kierrokselta ryhmänsä eniten pisteitä keränneenä Arctic Ensemble edustaa Top30-kierroksella ryhmässä 5. Kilpailun toisessa vaiheessa osallistujat jaetaan 6 hengen ryhmiin, joista kaksi juryn suosikkia etenee Top10-semifinaaleihin.

Online Circus Festival on ensi kertaa täysin verkossa tapahtuva sirkusfestivaali. Se järjestetään 6.4-2.5.2020. Hakemuksia kilpailuun saapui 685 ympäri maailmaa ja ensimmäisessä Top100-vaiheessa Arctic Ensemble oli ainoa pohjoismainen edustaja.

Arctic Ensemble on perustettu vuonna 2018. Ryhmän jäsenet ovat valmistuneet  Salpauksen Sirkusartistikoulutuksesta, Lahdesta. Arctic Ensemble on esiintynyt mm. Sirkus Finlandian kiertueella, Japanissa Little World -teemapuistossa sekä Englannissa Hippodrome Circuksessa. Korealaisen kehdon lisäksi ryhmän osaamisalueisiin kuuluvat ryhmä- ja pariakrobatia, keinu- ja washingtontrapetsi, cyr-rengas, tiukka nuora, liinat, köysi ja ilmatolppa.