Tanssiteatteri Hurjaruuth etsii tuottajaa

Tanssiteatteri Hurjaruuth hakee määräaikaista tuottajaa ajalle 1.8.2020-31.7.2022

Tanssiteatteri Hurjaruuthin legendaarinen Talvisirkus siirtyy Kaapelilta kahdeksi vuodeksi väistötiloihin Suvilahteen syksystä 2020. Lisävahvistukseksi nykyiselle tiimillemme haemme kokenutta, omatoimista tuottajaa ajalle 1.8.2020-31.7.2022. Perehdytyksen aloitamme mielellämme mahdollisuuksien mukaan jo keväällä.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Tuottajan työnkuvaa voidaan muokata valitun henkilön vahvuuksien mukaan. Monipuolinen kielitaito ja ajokortti luetaan eduksi. Työssä noudatetaan teatterialan työehtosopimusta. Tehtävä sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Lisätietoja antavat:
teatterinjohtaja Liisa Korpiniitty,
talouspäällikkö Sinna Laaksonen,

Hakemukset 31.3.2020 mennessä:
teatterinjohtaja Liisa Korpiniitty,

Tanssiteatteri Hurjaruuth on 1981 perustettu ammattiteatteri Helsingissä. Hurjaruuth tuottaa vuosittain kaksi omaa ensi-iltaa, joista toinen on Suomen suurin nykysirkustuotanto Talvisirkus. Lisäksi järjestetään kaksi kansainvälistä festivaalia, residenssitoimintaa ja pyöritetään sirkuskoulua. Esityksiä on näytäntövuoden aikana yhteensä n. 140, katsojia n. 40 000. Helsingissä Kaapelitehtaalla teatterilla on 124-paikkainen sali sekä harjoitus-, verstas- ja toimistotilat. Talvisirkusta varten vuokrataan erilliset harjoitus- ja esitystilat. Vakituista, päätoimista henkilökuntaa hallinnossa ja tekniikassa on yhdeksän; taiteilijat kiinnitetään produktiokohtaisesti. Teatteria ylläpitää kannatusyhdistys, se on vos-tuen piirissä, ja sen omarahoitusosuus on n. 50 %.