Taike & Cupore talks online 2.4.2020

Taike & Cupore talks -livetilaisuus 2.4. on siirretty verkkoon muuttuneella ohjelmalla.

Järjestämme korvaavan tilaisuuden, Taike & Cupore talks online: Taiteilijoiden työ ja toimeentulo -tilaisuuden verkossa 2.4. klo 13.00-15.00. Tilaisuudessa erikoistutkijat Maria Hirvi-Ijäs ja Sakarias Sokka kertovat Taiteen ja kulttuurin barometrin (taiteilijoiden työ ja toimeentulo) tuloksista. Sen lisäksi keskustelemme taiteen arjen asiantuntijoiden kanssa taiteilijoiden toimeentulosta ja heikon sosiaaliturvan syistä ja korjaamisen keinoista. Keskustelun vetää vuoden graafikko 2013 Kasper Strömman. Keskustelussa on mukana Taiken johtaja Paula Tuovinen ja toiminnanjohtajat Elina Kuusikko (Näyttelijäliitto), Annukka Vähäsöyrinki (Suomen Taiteilijaseura ry) ja Ilmi Villacís (Lukukeskus).

Verkkototeutus on vuorovaikutteinen. Voit osallistua keskusteluun verkossa viestiseinän avulla joko tekstiviestitse tai nettiselaimen avulla.  Pääset tilaisuuteen tästä linkistä https://prospectumlive.com/event/taike_20200402

Tervetuloa keskustelemaan ja ratkomaan ongelmia.

Taike & Cupore talks -livetilaisuus ja Reilun taiteen manifestin julkistus siirtyvät koronatilanteen vuoksi syksyyn.

Käy klikkaamassa itsesi mukaan myös tapahtuman Facebook-eventissä: https://www.facebook.com/events/1152109568453592/

Lisätiedot:

Taiteen ja kulttuurin barometri: erityisasiantuntija Kaija Rensujeff
 puhelin: +358 295 330 721

Reilun taiteen manifesti: läänintaiteilija Elisa Lientola
 puhelin:+358 295 330 894