Sirkus Aikamoisen uutisia

  • Tunnelmia residenssistä.
Salsa De Satanas Sirkus Faktorin residenssissä
 
Sirkus Aikamoisen uuden esityksen työryhmä Salsa De Satanas työskenteli 1.3-5.3 Tampereella Sirkus Faktorin residenssissä. Paikalla oli koko työryhmä: Jouni Ruuth, Pentti Luomakangas, Ines Kakkonen ja Oskari Martimo. Residenssissä päästiin kokeilemaan ideoita ja kohtauksia, valmistettiin uutta materiaalia ja tehtiin musiikkia. Residenssi päättyi 5.3 torstaina lyhyeen demoesitykseen. Työryhmä kiittää Sirkus Faktoria residenssistä.
 
Circus I love you -kiertue alkaa
 
Circus I love you -esitys aloittaa vuoden 2020 kiertueensa maaliskuun lopulla. Karavaanit ja sirkusteltta matkaavat ensin Brysseliin esiintymään UP!-festivaalin ohelmistossa 26.-29.3. Tämän jälkeen seuraavat esitykset ovat Ranskassa huhtikuussa.