Katalogi esittelee lapsille, nuorille ja koko perheille suunnattuja sirkusteoksia

Sirkuksen näyteikkuna -tapahtumaa varten koottu teosesittelykatalogi on julkaisu. Katalogissa esitellään yhteensä 15 sirkusesitystä, jotka ovat suunnattuja lapsille, nuorille tai koko perheille ja soveltuvat monissa eri yhteyksissä esitettäviksi. Osa teoksista on suunniteltu näyttämöille, osa ulkoilmaan ja osa kierrätettäviksi kouluissa tai päiväkodeissa. 

Katalogin välityksellä saat perustietoa esityksistä ja niiden kiertuevalmiudesta suomeksi ja englanniksi sekä linkin traileriin ja verkkosivuille. Linkkiä kokopitkään taltiointiin voit kysyä suoraan ryhmältä. Lataa katalogi täältä: https://tinyurl.com/rzw5pro

Sirkuksen tiedotuskeskuksen yhteistyössä kulttuurikeskus Caisan ja Bravo!-festivaalia tuottavan Suomen Assitej:n kanssa 18.3.2020 toteutettavaksi suunniteltu Sirkuksen näyteikkuna peruuntui poikkeuslain vuoksi. Tilaisuudessa oli tarkoitus esitellä 9 sirkusteosta pitchauksina sekä nähdä Luis Sartori do Valen ja Mira Ravaldin Piste, piste, piste -teoksen ensi-ilta Caisan ohjelmistossa. Caisan galleriassa esillä ollut Luis Sartori do Valen installaationäyttely on myös esitelty katalogissa. 

Tilaisuus herätti paljon kiinnostusta. Tilaisuus olisi toteutuessaan koonnut yhteen kulttuurituottajia pääkaupunkiseudulta, Uudeltamaalta ja Varsinais-Suomesta sekä Baltian maista, Pohjoismaista ja Lontoosta. Osallistujia oli ilmoittautunut kotimaasta noin 40 ja ulkomailta 15.