Tervetuloa Kukkofestivaaleille Lahteen 8.-10.5.2020

Koulutuskeskus Salpauksen 2. vuoden sirkusopiskelijat järjestävät perinteisen Kukkofestivaalin Salpauksen sirkuskeskuksessa Lahdessa 8.-10.5.2020.

Kukkofestivaali järjestettiin ensimmäisen kerran seitsemän vuotta sitten ja suuren suosion myötä festivaaleista on syntynyt jokavuotinen perinne. Uusi sirkuskeskus Lahden keskustan tuntumassa antaa Kukkofestivaaleille mahtavat puitteet ja festivaalit ovat helposti kaikkien saavutettavissa.

Kukkofestivaalien tavoitteena on saattaa ihmisiä sirkuksen lumoavan maailman pariin, sekä tuoda yhteen sirkuksen eri sukupolvia. Kolmena sirkuksen täyteisenä päivänä lavalle pääsevät tulevien ammattilaisten lisäksi myös sirkusharrastajat ja alalla toimivat sirkustaiteilijat.

Festivaaleilla nähdään poikkitaiteellista sirkusta sekä koetaan ennennäkemättömiä ja henkeäsalpaavia hetkiä. Monipuolinen ohjelma tarjoaa jokaiselle perheenjäsenelle jotakin. Luvassa on Salpauksen omien sirkusopiskelijoiden esityksiä, ammattilaisvierailuja sekä vierailevia tanssi- ja teatteriesityksiä. Kukkofestivaalilla järjestetään myös Open Stage, jossa kaikilla eri alojen taitajilla on mahdollisuus päästä itse festivaalilavalle esiintymään.

Päivitämme uutta informaatiota ja lisätietoja Kukkofestivaalin lähestyessä sosiaalisessa mediassa.
Facebook: Kukkofestivaali2020
Instagram: @kukkofestival (siirryt toiselle sivustolle)
Sekä nettisivuillamme: https://kukkofestival.wixsite.com/sirkus

Tapahtuma-aika ja -paikka: 8.-10.5.2020, Salpauksen sirkuskeskus, Svinhufvudinkatu 13
Tiedustelut: