Rigorous Practise – sirkusriggauksen mestarikurssi Tukholmassa ja Riiassa

Teatterien ja festivaalien tekniselle henkilökunnalle suunnattu ilma-kiinnityksiin ja sirkuslajien vaatimiin kiinnityksiin perehdyttävä mestarikurssi järjestetään huhti- ja toukokuussa Tukholmassa ja Riiassa. Kurssi on tarkoitettu sellaisille näyttämöille ja tapahtumille, jotka ovat kiinnostuneet sirkuksen esittämisestä, mutta eivät vielä pääsääntöisesti esitä sirkusta. 

Opettajana toimii ruotsalaisen Cirkus Cirkörin tekninen vastaava Fredrik Deijfen. Opetuskieli on englanti. Molempiin osiin ei tarvitse osallistua. Kurssi järjestetään Tukholmassa 15.–16.4.2020 ja Riikassa 5.–7.5.2020. Kurssimaksua ei ole. Ilmoittautuminen on avautunut tammikuussa ja sulkeutuu kun paikkoja ei enää ole, kuitenkin viimeistään 24.2.2020. 
 
Kurssin järjestää Pohjoismaiden ja Balttian alueella toimiva nykysirkusverkosto Baltic Nordic Circus Network. Yhteistyössä ovat mukana Cirkus Cirkörin lisäksi  Cirko – Uuden sirkuksen keskus, Riga Circus ja Cirkus Syd. Hankkeeseen on saatu rahoitusta Pohjoismaisista rahastoista. 

Lue lisää: https://balticnordiccircus.com/2020/01/20/rigorous-practise-rigging-master-classes-open-for-registration-rigorouspractise/

Ohjelmat ja ilmoittautumislinkki löytyvät Cirkus Syd:in sivuilta:

Rigorous Practise Tukholma 15.–16.4.2020 https://www.cirkussyd.com/event-details/rigorous-practise-circus-rigging-2-day-master-class-stockholm

Rigorous Practise Riika 5.–7.5.2020 https://www.cirkussyd.com/event-details/rigorous-practise-circus-rigging-3-day-master-class-riga