Race Horse Companyn helmikuun kuulumisia

  • (Kuva: Yle)
  • (Kuva: Yle)
  • Kalle Lehto & Yun Pubit: An Nyong (Kuva: Stacey Kim)

Taike myönsi Reissareille viisivuotisen toiminta-avustuksen

Ensimmäistä kertaa Taiteen edistämiskeskus jakoi esittävien taiteiden yhteisöille viisivuotisia toiminta-avustuksia ja Race Horse Company sai kunnian olla yksi avustuksen saaneista ryhmistä. Viisivuotinen avustus on ryhmälle erittäin tervetullut ja se mahdollistaa edelleen toiminnan kehittämistä ja laajentamista.

Race Horse Companysta kertova dokumenttisarja “Vaaran ammattilaiset” on kokonaisuudessaan katsottavissa Yle Areenasta

Viime vuoden kevään ja kesän aikana Yle Kulttuuricocktail seurasi Race Horse Companyn työskentelyä ja tästä syntyi kolmeosainen dokumenttisarja Vaaran ammattilaiset. Dokumenttisarja näytetään Yle Teemalla tiistaisin (4.–18.2.) klo 20:30. Kaikki jaksot ovat nyt jo nähtävissä myös Yle Areenassa (siirryt toiselle sivustolle).

Selene Abonce Muhonen osa-aikaiseksi tuottajaksi

Helmikuun alussa Reissareiden tuottaja Antti Suniala sai työparikseen kulttuurituottaja Selene Abonce Muhosen. Selene on aiemmin toiminut tuottajana mm. Cirko – Uuden sirkuksen keskuksella sekä Sisus Sirkuksen tuottajana. Race Horse Companylla hän ottaa hoitaakseen mm. ryhmän viestinnällisiä tehtäviä.

Kalle Lehto nähdään useammallakin näyttämöllä kevään aikana

Kalle Lehto on mukana Kansallisteatterin Undocumented Love -teoksessa, jota esitetään Omapohjassa 11.2.–21.3. Kalle nähdään myös Bravo!-festivaalilla 15.3. ensi-iltansa saavassa An nyong -nimisessä lasten esityksessä, joka on korealais-suomalainen yhteistuotanto. Esityksiä on yhteensä kuusi eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Keppihevossirkus Chevalier nähdään kevään aikana seuraavasti:
19.-23.2. Stoa, Helsinki
12.4. Seikkailupuisto, Turku
25.4. Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaali

Haetaan tuotannon harjoittelijaa

RHC ja Agit Cirk etsivät kevään ja syksyn 2020 aikana opiskelijoita osaksi tuotantotiimiään 1-3 kuukauden kulttuurituotannon tai viestinnän/markkinoinnin harjoitteluun. Harjoittelu tapahtuu osin ryhmien toimistolla Käpylässä ja osin etätyöskentelynä. Toivomme tuntemusta esittävän taiteen kentästä sekä innostunutta asennetta. Lisätiedot Antti Suniala,