Pienempiä ja suurempia uutisia Sirkus Faktorilta!

Loska sulaa Tampereella!

Sirkus Faktorin vapaat treenit pyörähtivät käyntiin tammikuun auringon alla. On ollut ihanaa nähdä vanhoja tuttuja ja mahtavaa ottaa vastaan uusia kävijöitä! Helmikuussa Kuivaamolla järjestetään tapahtumaa ja vietämme hiihtolomaa joten pidämme taukoa treeneistä seuraavat kolme viikkoa. Seuraavat avoimet treenit pidetään tiistaina 10.3. tutusti klo 16-19.

Residenssi-toimintamme pyörähtää käyntiin maaliskuussa. Residenssi-taiteilijoiden työhön pääsee tutustumaan residensiiviikkojen lopulla. Informoimme asiasta Facebook-sivuillamme (siirryt toiselle sivustolle). Tänä keväänä saamme vieraiksemme Sirkus Aikamoisen, Maria Hannosen, Kai Kuutamon ja Otava-projektin työryhmän.

Lisäksi olemme innoissamme kun tänä syksynä tutun toimintamme ohessa jatkamme yhteistyötä Finlaysonin alueen kanssa. Sirkus Faktori on kutsuttu tuottamaan nykysirkusfestivaali Finlaysonin alueelle. Oijoijoi!-mininykysirkusfestivaali tapahtuu tehdasalueen ympäristössä ja tiloissa 11.-13.9.2020. Ohjelmisto julkaistaan kesällä ja talkoolaishaku avataan kevään edetessä.