Opinnäytetyökysely transsukupuolisten kokemuksista sirkuksessa

Transsukupuolisten kokemuksia sirkuksesta kaivataan!

Olen Havu Palviainen, muunsukupuolinen sirkusopiskelija Turun AMK:sta. Teen opinnäytetyötäni transsukupuolisten kokemuksista sirkuksen parissa ja kaipaisin vastaajia nettikyselyyni. Olet tervetullut vastaamaan, jos et ole (vain) sitä sukupuolta kuin miksi syntymässä määriteltiin ja sinulla on jotain kokemuksia sirkuksen parista. Ennen kaikkea kysymykset ovat harrastajille, opiskelijoille ja ammattilaisille, mutta otan ilolla vastaan myös kaikki katsojakokemukset. Jos kerrot kokemuksistasi mieluummin haastattelulla, voit laittaa viestiä minulle osoitteeseen tai jättää sähköpostisi kyselyn loppuun.

Kyselyyn vastaamiseen kannattaa varata jonkin verran aikaa. Toivoisin vastauksia 16.2. mennessä.

Linkki kyselyyn: https://webropol.com/s/transjasirkuskysely