Lahden Tanssiopisto hakee sirkuksen opettajaa kaudelle 2020-2021

Lahden Tanssiopisto on suurin Päijät-Hämeen alueella toimiva tanssin ja sirkuksen taiteen perusopetuksen oppilaitos. Tarjoamme laadukasta ja monipuolista tanssin ja sirkuksen opetusta lapsille, nuorille ja aikuisille.

Opetustoiminnassa merkityksellistä on oppilaslähtöisyys, luovuus, yhdessä tekeminen ja elämyksellisyys. Uudet ja nykyaikaiset toimitilamme sijaitsevat Lahden keskustan tuntumassa, lähellä uusittua matkakeskusta.

Haemme sirkuksen opettajaa kaudelle 2020-2021. Tunteja on suunnitteilla kahdelle illalle, 8 opetusryhmää viikossa: oppilaat lapsista aikuisiin, ryhmiä aloittelijoista edistyneisiin. Palkkaus työehtosopimuksen mukaisesti.

Hakemukset ja yhteydenotot 2.3.2020 mennessä sähköpostitse . Tiedustelut puhelimitse rehtori Pia Poutanen, 050 552 3959.

Lahden Tanssiopisto
Saksalankatu 4-6
15100 LAHTI
www.lahdentanssiopisto.com