Cirque des Puces’in ASTRA Kulttuurikeskus Caisassa hiihtolomalla

  • Kuva: Mikko Pirinen

Astra – monitaiteellinen nykysirkusesitys lapsille 5 – 12 v
Ke 19.2. – la 22.2.2020, joka päivä klo 15
Kulttuurikeskus Caisa, Kaikukatu 4B, Helsinki

Lahtelaislähtöisen Cirque des Puces’in uusin esitys Astra vie matkalle avaruuteen.

Koulutuskeskus Salpauksen sirkusartistilinjalta valmistuneen Amandine Doatin ja muusikko Tomas Takolanderin nykysirkusryhmä Cirque des Puces perustettiin Lahdessa.

Ryhmän uudessa esityksessä Astra mennään matkalle avaruuteen! Olemme osa maailmankaikkeutta ja tähdet ovat ympärillämme. Tiede on jo vastannut moniin kysymyksiimme, mutta vielä on paljon mitä emme tiedä. Onneksi ihmisillä on ihana kyky kuvitella!

Matkamme avaruudessa on täynnä yllätyksiä. Tutkimme eri planeettoja ja tapaamme vieraita olentoja. Mitä mustassa aukossa tapahtuu? Valo- ja äänisuunnittelu yhdistyvät saumattomasti näyttämötapahtumiin ja maagiseen, osin elävään musiikkiin.

Esityksen jälkeen lapsilla on mahdollisuus tulla lavalle kokeilemaan esityksessä nähtyjä tekniikoita. Taiteilijoiden vetämässä työpajassa on akrobatiikkaa, jonglöörausta sekä kehomusiikkia, joita osallistujat kokeilevat vuorotellen. Lapset voivat myös kysellä ja keskustella esiintyjien kanssa. Ilmoittautuminen ennen esityksen alkua Caisan ovella.

Esityksen kesto 35 min, työpaja 20-30 min.
Ikäsuositus: 5-12 -vuotiaille lapsille.
Kieli: Esitys on sanaton.

Työpajan mahdolliset kielet: suomi, ruotsi, ranska, englanti.

Esityksen tapahtumasivu Facebookissa (siirryt toiselle sivustolle)

Lisätietoja ja liput Caisan sivuilta (siirryt toiselle sivustolle)