Aura Companyn kuulumisia

Aura Companyn kevät on alkanut monipuolisen toiminnan merkeissä. Tämän vuoden Radanvarsi-festivaalin suunnittelu on hyvin käynnissä ja sirkuskoulussa sekä improvisaatioryhmissä osallistujamäärät ovat kasvaneet. Yhdistys toteuttaa lisäksi Turun Kaupungin rahoittamaa taidelukkarin sirkusopetusta Turun kolmella eri alakoululla.

Lumo Companyn Kiljaise ennen kuin tipahtaa -esitys vierailee Aura Companyn taidetilassa 28.-29. maaliskuuta kahdella näytöksellä. Huhtikuussa yhdistys järjestää Piiiiiiiitkäperjantain Open Stage -illan (10.4.) joka on avoin kaikille esittävän taiteen tekijöille. Esiintyjäilmoittautumiset Open Stagelle osoitteeseen: .

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Radanvarsi-festivaali järjestetään tänä vuonna 23.-24. toukokuuta. Ohjelmisto on osittain päätetty ja ensimmäiset esiintyjät julkistetaan pian! Festivaalille voi vielä tarjota esityksiä tai yksittäisiä numeroita ohjelmistoon. Lisätietoja: