Agit-Cirkin esityksiä Rovaniemellä ja Hyvinkäällä

  • Adorable Wife (Kuva: Tatu Kantomaa)
  • JONG (Kuva: Teemu Ullgren & Maija Toivanen)

Marjo Ylikorvan herkkää ja voimakasta Adorable wife -sooloteosta esitetään Rovaniemellä Sipola11- esitystilassa keskiviikkona 12.2. klo 19. Adorable wife on sanaton, abstrakti teos, jossa mieli ja keho tasapainottelee ympäristöstä tulevien ennakkokäsitysten ja asetettujen roolien toteuttamisen paineessa. Esityksen on ohjannut Agit-Cirkin Jenni Lehtinen.

”Vaikuttavaa pohdintaa naisiin kohdistuvista odotuksista. Reilun puolituntisen esityksen dramaturgia on rakennettu taitavasti niin, että liikkeen, lasipurkkien, äänien ja valojen tuottamista assosiaatioista syntyy mielessä kokonainen tarina naisen elämästä.”
Irmeli Haapanen, Turun Sanomat 19.5.2019.

Sakari Männistö jatkaa Moderni Ihminen -esityksen valmistamista runoilija/jonglööri Miika Nuutisen kanssa Enossa 14.-16.2. Esityksen ensi-ilta on loppuvuodesta 2020.

Agit-Cirkin vuonna 2013 tuottama JONG nähdään Hyvinkäällä 5.3. Teoksen säveltäjä on Lotta Wennäkoski ja se on sävelletty kamariorkesterille ja jonglöörille, solistina Sakari Männistö. Teos on tuotettu yhteistyössä Lapin kamariorkesterin kanssa.

https://www.agitcirk.com/