Sirkus Faktorin alkuvuoden terveiset

Sirkus Faktorin tyypit toivottavat kaikkea kaunista ja lempeää alkaneeseen vuoteen!

Vapaavuorot

Sirkus Faktorin tarjoamat kaikille vapaat, avoimet ja ilmaiset harjoitusvuorot Tampereen Hiedanrannan Kuivaamolla jatkuvat taas tiistaina 21.01.2020 klo 16. Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet tutut!

Loppuvuodesta jouduimme harmiksemme perumaan syksyn viimeiset harjoitusvuorot tympeän lyhyellä varoitusajalla. Pahoittelemme tätä edelleen. Perumiset ja varoitusajan lyhyys johtuivat Kuivaamolla tehtävistä korjaus- ja laajennusremonteista, jotka etenevät omalla painollaan. Remontit tulevat mahdollisesti vaikuttamaan mahdollisuuksiimme käyttää tilaa myös myöhemmin keväällä mutta olemme työskennelleet yhdessä Tampereen kaupungin kanssa parantaaksemme informaation kulkua. Informoimme mahdollisista muutoksista harjoitusvuoroaikoihin Facebook-sivuillamme. (siirryt toiselle sivustolle)

Residenssi

Saimme useita hakemuksia kevään residenssijaksoillemme. Kaikille hakijoille vastataan kirjallisesti 17.1.2020.

Kurssit

Jos sinulla on tarjota sirkusammattilaisille tai -harrastajille kursseja, luentoja tai workshopeja tai haluat esittää toiveen jostain tietystä ammattilaisille suunnatusta toiminnasta, laita meille sähköpostia osoitteeseen . Keskustellaan ja suunnitellaan yhdessä!