SAVE THE DATE: Kutsu taiteilijavetoisten toimijoiden YYA*-tapaamiseen 12.-13.3.2020

Olemme järjestämässä vertais- ja verkostoitumistapahtumaa taiteilijavetoisille organisaatioille, yhteenliittymille, tiloille, verkostoille ja toimijoille eri taiteenaloilta. Lähtökohtana on koota toimijoita yhteen, tutustua, keskustella sekä kartoittaa toimijoiden haluja ja tarpeita.

Onko jotain, missä toimijat voisivat oppia toisiltaan, jakaa toimintatapoja, resursseja tai muodostaa yhteenliittymiä? Tapahtuman tarkoituksena on verkostoituminen ja vertaistuki. Toisen päivän tarkoituksena on dialogi taide- ja rahoitusinstituutioiden kanssa. Kokoontumisen agenda määrittyy osallistuvien intresseistä käsin. Siksi pyydämme organisaatiotanne täyttämään linkin takaa löytyvän kyselyn (täyttäminen kestää alle 15 min)!
 
 
Ajankohta:
To 12.03. klo 10-15 (Päivä instituutioiden kanssa)
Pe 13.03. klo 11-17 (Päivä taiteilijavetoisten toimijoiden kanssa) –  ja illanvietto 19-22
 
Paikka:
Teatteri Toivo, Hämeentie 103, Helsinki
 
Toivomme vastauksia kyselyyn 11.02.  mennessä. Suunnittelemme tapaamisen sisällön ja rakenteen kyselyn perusteella.  Osallistuminen on maksutonta eikä sido mihinkään.

Tapahtumaa on järjestämässä vapaa yhteenliittymä eri taide- ja taiteilijaorganisaatioiden aktiiveja (Pois poteroista -liike, Catalysti, Taidemaalariliitto, Esitystaiteen seura, Muu ry, Teatteri Toivo, Kulttuuria kaikille).

Parhain terveisin,
Lauri Antti Mattila (Pois poteroista -liike / Esitystaiteen seura)
Paola Livorsi (Catalysti)
Sara Salmenmäki (Teatteri Toivo)
Mikko Paakkola (Taidemaalariliitto)
Veera Lamberg (Esitystaiteen seura)
Kikka Rytkönen (Muu ry)
Christine Langinauer (Kulttuuria kaikille / Culture for All)