Race Horse Companyn uutisia

Verkostoitumistapahtumat keväällä 2020

Race Horse Companyn tuottajat Antti Suniala ja Aapo Markkula osallistuvat 26.-29.1. järjestettäviin Internationale Kulturbörse Freiburg -messuihin Saksassa. RHC pitää omaa messupöytäänsä myynnin ja verkostoitumisen merkeissä saksankielisen markkina-alueen suurimmilla kulttuurimessuilla.

Mikko Karhu osallistuu TPAM2019 Performing Arts Meet Japaniin 9.-17.2. ja tulee pitchaamaan RHC:n tuotantoja sekä osallistuu seminaareihin ja speed dating -tapaamisiin. Antti Suniala tulee pitchaamaan Chevalieria Sirkuksen tiedotuskeskuksen, Kulttuurikeskus Caisan, Suomen Assitej ry:n ja Bravo!-festivaalin yhteistyönä järjestettävässä lapsille ja nuorille suunnattujen sirkusteosten katselmuksessa Helsingissä Kulttuurikeskus Caisassa 18.3.2020.

Chevalierin esitykset keväällä

Kalle Lehdon lastensirkustrilogian kolmas osa Chevalier esitetään kevään aikana muun muassa:
2.-4.2. Skidit-risteily
19.-23.2. Stoa, Helsinki
12.4. Seikkailupuisto, Turku
25.4. Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaali

Harjoitteluun Race Horse Companylle ja Agit Cirkille!

RHC ja Agit Cirk etsivät kevään ja syksyn 2020 aikana opiskelijoita osaksi tuotantotiimiään 1-3 kuukauden kulttuurituotannon tai viestinnän/markkinoinnin harjoitteluun. Harjoittelu tapahtuu osin ryhmien toimistolla Käpylässä ja osin etätyöskentelynä. Toivomme tuntemusta esittävän taiteen kentästä sekä innostunutta asennetta. Lisätiedot Antti Suniala,

(Lähde: Race Horse Companyn tiedote 12.1.2020)