Kai Kuutamon kiertuekuulumisia

  • Kai Kuutamo Show, Salo Circus Festival. (Kuva: Christoffer Collina)
  • Kivinen Kuutamo. (Kuva: Mikko Pietinen)
Uusi vuosi on vierähtänyt käyntiin, ja viime vuonna paljon suosiota kerännyt lapsille suunnattu Kai Kuutamon Matkalaukkusirkus kiertää jälleen päiväkoteja alkuvuodesta Varsinais-Suomen alueella.
 
Hyviä palautteita sekä lapsilta että aikuisilta saanut Matkalaukkusirkus nähtiin 2019 muun muassa Teatteri Mundossa Turussa, Teatteri Näyttämöllä Joensuussa ja Rovaniemen kirjastossa. Kiertueen aikana se keräsi katsojia myös lähes sadasta eri päiväkodista. Lue lisää: www.matkalaukkusirkus.com
 
Myös Kai Kuutamo Show kiertää keväällä kouluissa ja kirjastoissa Varsinais-Suomessa. Kevään kiertuetoimintaa tukee Varsinais-Suomen taidetoimikunta.
 
Kivinen Kuutamo -työryhmä, eli Kai Kuutamo ja muusikko Sakari Kivinen, etsii omalla tavallaan musiikin ja jongleerauksen rajapintoja ja heidät voi nähdä keväällä mm. osana Aurinkobaletin teoskokonaisuutta Kolme väriä: Keltainen, Oranssi ja Punainen.
 
Lastenorkesteri Merkkarit esiintyy yhdessä Kai Kuutamon kanssa keväällä ainakin risteilijäaluksilla ja Rauman Lasten kulttuuriviikoilla.
 
Aikuisille suunnattua uutta sooloteosta Life Becomes Us (työnimi) työstetään kaiken muun ohessa, ja ensi-ilta saattaa olla jo tänä vuonna.
 
Lisätietoa eri esityksistämme löydät uusilta verkkosivuiltamme: www.kaikuutamo.com