Call for papers: Circus and its Others 2020, November 12-15, University of California, Davis

Sirkustutkimuksen kansainvälinen konferenssi Circus and its Others on järjestetty tähän mennessä kaksi kertaa Montréalissa 2016 ja Prahassa 2018. Ensi syksynä, 12.–15. marraskuuta, konferenssi järjestetään Kaliforniassa University of California Davis:issä The Davis festivaalin yhteydessä. Ohjelman vahvistuneita keynote-puhujia ovat mm. Bojana Kunst, Professor at the Institute for Applied Theatre Studies at the Justus-Liebig University in Gießen, Germany; André Lepecki, chair of New York University’s Department of Performance Studies; Jane Nicholas, associate professor of history at St. Jerome’s University, University of Waterloo; and Susan Nance, professor of history at the University of Guelph.  

Konferenssiin voi nyt ehdottaa 20 minuutin esityksiä sekä perinteisistä tutkimuspapereista että taiteilija-tutkijoiden puheenvuoroista tai keskustelunavauksista. Ehdotuksia voi tehdä 10 teemaan liittyen:
Circus and Subjectivity
Circus and Embodiment
Circus and Race
Circus and Animal Studies
Circus and Native American Studies / Circus and Indigeneity
Circus and Feminism
Circus and Queer Studies
Circus and Utopia
Circus and Science and Technology Studies
Social circus

Lue lisää konferenssin sisällöstä, päämääristä ja teemojen fokusoinnista  Call for papers -kirjeestä. 300–400 merkin mittaiset ehdotukset pyydetään lähettämään 15.4. mennessä.  Huom! Hakuaikaa on jatkettu kuukaudella (12.3.2020)

Konferenssin järjestäjiin kuuluvat Charles Batson, Union College, NY, USA; Karen Fricker, Brock University, Ontario, Canada; Olga Sorzano, Royal Holloway, University of London, UK; Veronika Štefanová, Cirqueon, Prague, Czech Republic sekä Ante Ursić, University of California, Davis, USA.