Agit-Cirkillä uusia teoksia työn alla

Sakari Männistö harjoittelee Agit-Cirkin yhteistuottamaa Ghost Town -teosta Enossa, Louhiojalla tammikuussa. Ghost Town on monitaiteinen installaation ja esityksen välimaastoon sijoittuva teos, jonka työryhmään kuuluvat Männistön lisäksi balettitanssija Emmi Pennanen, foley-artisti Heikki Kossi, tanssija Emma Lister, mediataiteilija Aku Meriläinen, sekä dramaturgi Jarkko Lehmus. Teoksen ensi-ilta on vuoden 2021 loppupuolella ja sitä on aikaisemmin työstetty Koneen säätiön Saaren Kartanon residenssissä. Teosta tullaan myös työstämään Cirko-keskuksessa, Helsingissä vuosien 2020-2021 aikana.

Helmikuun aikana Männistö jatkaa Enossa myös Hypnos-sooloteoksensa valmistamista, sekä Moderni Ihminen -esitystä runoilija/jonglööri Miika Nuutisen kanssa. Hypnosta Sakari työsti viimeksi Race Horse Companyn hallissa Tattarisuolla joulukuussa. Odotettu Moderni Ihminen -teos on ollut telakalla vuoden 2017 Cirkon harjoituskauden jälkeen, mutta tulee nyt ensi-iltaan loppuvuonna 2020. Lisää tietoa ensi-illasta kevään aikana.