Nykysirkusryhmä Cirque Alfonse palaa tammikuussa Espoon Kaupunginteatteriin

  • (Kuva: Guillaume Morin)
  • (Kuva: Nicolas Descoteaux)
  • (Kuva: Nicolas Descoteaux)

Cirque Alfonse, Kanada
TABARNAK

Esitykset 8.–11.1.2020 Espoon kulttuurikeskus, Louhisali
Kesto 1 h 20 min, ei väliaikaa
Ikäsuositus 8+

Kanadalainen Cirque Alfonse valloitti suomalaisen yleisön metsurisirkus esityksellään Timber!. Nyt ryhmä palaa uutuusteoksellaan TABARNAK Espooseen. Esitys ammentaa inspiraationsa pienen yhteisön keskeisestä kokoontumispaikasta, kyläkirkosta. Sirkusperhe Carabinier-Lépine palaa teoksessaan omille juurilleen.

TABARNAK on kuin musiikillinen fresko, joka rockkonserttimaisesti luo yhteisöllisyyden tuntua: henkeäsalpaava akrobatia, riemukas elävä musiikki ja kirjaimellisesti taivaita kurotteleva show kutsuu yhteiseen juhlaan. Kellarista kirkon keskilaivaan, alttarilta kuoroon, Cirque Alfonsen raikas tulkinta pyhyyden ja maallisuuden olemuksesta loihtii lavalle hillittömän messun.

Ryhmä on tunnettu vastustamattomasta ilonpidostaan ja, tavoilleen uskollisesti, Alfonse on luonut railakkaan musiikillisen sirkusesityksen, jossa urkuriffit kaikuvat ja akrobatia kääntää kaiken päälaelleen. Tässä taivaita, kadotusta ja kaikkea niiden välillä syleilevässä esityksessä yleisö pääsee nauttimaan huikeasta hauskanpidosta!

Liput ammattilaisille 25 € (peruslippu 42 €)
Perhelippu (4 hlöä, joista max. 2 aikuista) 100 €

Lisätietoja ja liput tästä linkistä (siirryt toiselle sivustolle)

Traileri: