Blind Gut Company Sirkuksen tiedotuskeskuksen jäseneksi 2020 alkaen

Sirkuksen tiedotuskeskuksen hallitus on kokouksessaan 17.12.2019 hyväksynyt Blind Gut Companyn jäsenhakemuksen. Jäsenyys astuu voimaan 1.1.2020, jolloin ryhmästä tulee tiedotuskeskuksen kahdeskymmenes jäsenyhteisö.

Blind Gut Company on vuonna 2015 perustettu kokeilunhaluinen ja kyseenalaistava nykysirkusryhmä, jonka aktiivisen ytimen muodostavat sirkustaiteilijat Inga Björn, Saana Peura ja Tuomas Vuorinen. Ryhmän pyrkimyksenä on sirkustaiteen ilmaisukeinojen kehittäminen ja laajentaminen sekä monimutkaisten teemojen käsittely sirkuksen keinoin. Blind Gut Company pyrkii luomaan kriittiseen ja luovaan ajatteluun kannustavia esityksiä kaikenikäisille katsojille.

Blind Gut Companyn kotisivut ja lisää tietoa ryhmästä löydät täältä (siirryt toiselle sivustolle).