Tervetuloa NouNous Festivalille, uudet esiintyjätiedot julkistettu!

NouNous Festivalin alkuun on vajaa kuukausi. Kannattaa hankkia liput ajoissa, sillä festivaalikattauksessa nähdään viisi Helsingin ja kaksi Euroopan ensi-iltaa. Festivaaliviikon ohjelma on täydentynyt musiikilla Demo-illan (5.12.) jälkeen keskiyöllä esiintyvän punkhenkisen Muovipussin sekä Itsenäisyyspäivän illan esiintyjillä, jotka jatkavat festivaalin musiikillista teemaa.

Kannattaa muistaa myös keskiviikkoillan taiteilijahaastattelu 4.12. klo 17.00-18.30. Teatterimuseon sirkusaiheisten tapahtumien sarjassa Raija-Liisa Seilo haastattelee Jenni Kalloa ja Thom Moncktonia. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Torstai-illan yllätyksiä tarjoilee Muovipussi-yhtye, joka on niittänyt mainetta, muttei mammonaa kansainvälisillä sirkusfestareilla ja on jo noussut ilmiöksi sirkuspiireissä garage-punk-elektro musiikillaan sekä vimmaisella sirkusenergialla. Puikoissa ja inkivääreissä Milla, Niki ja Heidi. Keskiyön keikka heilauttaa meidät itsenäisyyspäivän puolelle, mutta orkesteri voi yllättää myös muulloin festivaalin aikana.

Sirkusväen Itsenäisyyspäivän juhlaa vietetään 6.12. klo 18.00 alkaen Maneesi-salissa KC:n tarjoaman pikkupurtavan ja TBA:n baarin antimien parissa. Perinteikkään tanssinopetuksen à la Antti Suniala lisäksi duo Kimmo Pohjonen ja Tuomas Norvio huolehtivat juhlaväen tanssituksesta. Luvassa siis ikimuistettava itsenäisyyden ilta mitä parhaimmassa seurassa. Pukukoodi on juhlava ja pakolliset Ilmoittautumiset juhlaan toivotaan 4.12. mennessä:
. Tervetuloa!

Mutta ennen joulukuun festivaalia Inga Björnin ja Kristiina Tammisalon tähdittämä Receptionists vierailee Lontoon Jackson’s Lanessa 20-21.11. Esitys on osa Jackson’s Lanen Made in Finland -kokonaisuutta. Joulukuun uutiskirjeessä lisää infoa Kallo Collectiven ensi vuoden uusista tuotannoista.

https://kallocollective.com/nounous-festival (siirryt toiselle sivustolle)
https://www.jacksonslane.org.uk/festivals/made-in-finland (siirryt toiselle sivustolle)